A legszebb Disney mesék gyűjteménye

A Disney – Mesék az aranygyűjteményből könyvsorozat a híres mesehősök kalandjainak egyedi gyűjteményét kínálja. A történetek színes, különleges illusztrációkkal elevenednek meg a lapokon, melyek igazi élménnyé teszik a közös olvasást. A választékosan, irodalmi igénnyel megformált szövegek segítenek az olvasás megszerettetésében, miközben a tanulságos történetek empátiára, a barátság fontosságára s egyéb értékekre tanítanak. fedezd fel újra a Disney mesék varázslatos világát – most már gyermekeddel együtt!

Tedd tartalmassá az együtt eltöltött időt a Disney mesék gyűjteményével!

Miközben mesés, boldog pillanatokat töltötök együtt köteteinket olvasva, gyermeked megismerkedik a magyar nyelv szépségeivel, megtanulja szabatos használatát! Vezesd be őt a mesék varázslatos birodalmába, ahol örömmel és bánattal, szépséggel és csúfsággal egyaránt találkozhat, és végigizgulhatja a hírneves figurák kalandjait! E meséknek köszönhetően a jobban megismerheti a való világot is, elsajátítja az élet legfontosabb értékeit, pozitív érzelmekkel gazdagodik.

Szórakozás és tanulás a híres Disney-hősökkel!

A mindennapos olvasás pótolhatatlan eszköz a gyermek önálló gondolkodásának, képzelőerejének fejlesztésében, a világról szerzett ismereteinek gyarapításában. Sorozatunkkal megszerettetheted gyermekeddel az olvasást, hogy egész életére könyvszerető embert legyen belőle.

Ízeliítő a sorozatban szereplő történetekből

Az oroszlánkirály

Megindító történet egy Szimba nevű oroszlánkölyökről és a jövőjét befolyásoló váratlan fordulatokról. Apjának halála után Szimbát lelkidurdalás gyötri, és elbujdokol hazájából. Nem tud róla, hogy ő is gonosz nagybátyjának, a hatalomra vágyó Zordonnak az áldozata. Szimba története igazi fenséges királydráma a trón jogos örökösének visszatéréséről, szerelemről, barátságról és a természetben lakozó bölcsességről.

Hófehérke és a hét törpe

A Hófehérke és a hét törpe halhatatlan, klasszikus mese a gyönyörű és kedves királylányról. No meg a hiú és gonosz mostohájáról, aki minden nap megkérdezi a varázstükrétől: „Tükröm, tükröm, mondd meg nékem, ki a legszebb a vidéken?” Egy nap a tükör az addigi válasz – „Te vagy az, királyném” – helyett azt feleli, hogy „Hófehérke százszor szebb”. A mostohán féktelen harag lesz úrrá. Elhatározza, hogy megöleti a mit sem sejtő királylányt. Hófehérkének azonban sikerül megmenekülnie a kastélyból, és a hét törpe házikójában talál menedéket.

A dzsungel könyve

Izgalmas történet egy kisfiúról, akit egy farkasfalka nevel fel a dzsungelben. A fiú a mások számára veszélyes ragadozók között érzi otthon magát, és nem tud visszatérni az emberek világába. Az őserdőben sok örömteli kalandot él át, de gondtalan életének kis híján vége szakad, mert nem minden állat örül az emberkölyöknek. Mauglinak döntenie kell: hazamegy a faluban, ahol született, vagy a dzsungelben marad barátai, a vadállatok között.

Bambi

A történet Bambi, az őzgida születésével kezdődik. Felfedezi a világ szépségeit, új barátokat és játszótársakat talál. Bambi megtanulja, miként kell élni az erdőben, de azt is, milyen veszélyek leselkednek rá és
társaira. Meg kell tanulnia, hogyan boldoguljon egyedül, anyja nélkül, minként védje meg magát, hogy aztán saját családot alapíthasson.

SOROZATUNK KÖTETEI