Előfizetés

Korábban megjelent kötetek megvásárlása

Kérünk, először választd ki, melyik kötettől szeretnél előfizetni:

Előfizetés az 1. kötettől - az első előfizetői csomag tartalma: 1., 2. és 3 szám, melyből a 3. szám ingyenes. A csomag ára 549 FtElőfizetés az 2. kötettől - az első előfizetői csomag tartalma: 2. és 3 szám, melyből a 3. szám ingyenes. A csomag ára 499 FtElőfizetés az 3. kötettől - az első előfizetői csomag tartalma: 3., 4. és 5. szám, melyből a 4. szám ingyenes. A csomag ára 1.998 FtElőfizetés az 4. kötettől - az első előfizetői csomag tartalma: 4. és 5. szám, melyből a 4. szám ingyenes. A csomag ára 999 Ft

Kérünk, mielőtt megadod adataidat, ide kattintva olvasd el az előfizetés menetrendjét, szabályait:

Az előfizetés szabályai

Az előfizető adatai:

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.telefonszám:

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Elfogadom

Az Általános Szerződési Feltételeket és az adatvédelmi tájékoztatót elolvastam és elfogadom. Kijelentem, hogy személyes adataimat azok ismeretében, önként adom meg, továbbá, kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a Társaság a Tájékoztatóban meghatározott célból kezelje személyes adataimat, az adatvédelmi tájékoztatóban leírtak szerint.
(Előfizetésed csak akkor tudjuk elfogadni, ha ezeket a dokumentumokat elolvasod és elfogadod!)

IgenNem

* A "marketing adatvédelmi tájékoztatót" elolvastam, az abban írtakat elfogadom és hozzájárulok ahhoz, hogy személyes adataimat a Hachette Fascicoli abból a célból is kezelje, hogy részemre marketing célú információkat küldjön.